sobota, 17 września 2011

Śniadanie 27

Placuszki Drop Scones z mąki pełnoziarnistej z masłem orzechowym, dżemem o smaku owoców leśnych i malinami

9 komentarzy:

  1. O u Ciebie nowość placuszki :) Fajny pomysł jakaś odmiana. Co do malin to u mnie mama zrwya całą miche co drugi dzień :)Obecnie robi soki na zimię, które uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. cudowniaste!!! interesujesz się fotografią? świetne zdjęcia!!:) Podasz przepis?:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak zwykle wygląda i zapewne smakuje bosko. Placuszki mają przecudny kolor. :)

    Ja blender kupiłam i tego zakupu żałuję. -.- Co prawda do kaszek i koktajli nadaje się idealnie, ale nie da się nim zmielić nic twardego - lodów, orzechów itp. Przy zakupie jeszcze niezbyt się w tym orientowałam, a teraz widziałam, że są nawet tańsze, z większa ilością funkcji. No ale już trudno. :p

    OdpowiedzUsuń
  4. Anonimowy, dziękuję ;) Właściwie to jakoś specjalnie nie interesuję się fotografią, praktycznie jedyne zdjęcia jakie robię to na tego bloga ;D A przepis można zobaczyc kiedy kliknie się Drop Scones, bo to link ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jakie złociste,świetnie komponują sie z malinkami i orzechowym masłem;d

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja zaczęłam narzekać na swój blender właśnie wtedy, kiedy chciałam sobie masło orzechowe zrobić. :P No ale kupione też jest pyszne. :) Bo póki co, to się ciągle przymierzam do zakupu jakiejś fajnej gofrownicy. :D

    OdpowiedzUsuń
  7. O, już zapisuję sobie przepis na te pancakes. :) Wyglądają znakomicie. To się nazywa sobotnie śniadanie. ;>

    OdpowiedzUsuń
  8. Kocham too!!! Cudownie wygląda, a jeszcze lepiej smakuje!!!;)*

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz ;)