wtorek, 27 września 2011

Śniadanie 35

Otręby pszenne i owsiane na mleku ; 3 wafle ryżowe z twarogiem, dżemem, miodem i masłem orzechowym

11 komentarzy:

  1. Wafle z masłem orzechowym, miodem, dzemem... To są już zupełnie inne wafle, niż te "diat". :) Świetne połączenie smaków.

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię wafle ryżowe brać do szkoły. :3 Często nawet na sucho i wtedy całe opakowanie znika, bo jeszcze inni się częstują. xD Pyszne śniadanko!

    OdpowiedzUsuń
  3. lubię takie wafle na słodko do schrupania.

    OdpowiedzUsuń
  4. Fajne zdjęcie Ci wyszło;d,własnie mam te wafle i już wiem z czym je zjem;))

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo lubię wafle ryżowe z masełkiem orzechowym ♥. Właśnie przypomniałaś mi o tym, że w kuchennej szafce siedzi całe nienaruszone opakowanie ;3

    OdpowiedzUsuń
  6. Zdrowe i smaczne śniadanko. Uwielbiam takie. <3 :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wafle ryżowe + dżem = pychotaa:))

    OdpowiedzUsuń
  8. apetycznie wyglądają te wafele ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Przeczytałam na kwiatki-bratki, że schudłaś, ale przytyłaś. U mnie było identycznie, schudłam do 50 przy 165cm wzrostu, a teraz ważę 53. Znajomi i rodzina mówią, że teraz wyglądam lepiej, czuję się też zdrowiej. Chyba tak jak ty, po prostu za bardzo lubię jeść ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. mm.. masło orzechowe wygląda ślicznie :) pyszne śniadanko :33

    OdpowiedzUsuń
  11. Z przekrzywioną perspektywą.. pycha śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz ;)