wtorek, 13 września 2011

Śniadanie 23

Owsianka z suszonymi bananami, pestkami słonecznika, pestkami dyni i suszonymi morelami z serkiem wiejskim

12 komentarzy:

  1. Jak zwykle smakowicie. ;) Suszone banany są genialne, nawet do chrupania jako przekąska. ^^

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak zwykle zdrowo i smacznie. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mm.. ale pyszna owsianka :) suszone banany są przepyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Tak, mój milkszejk to szklanka mleka, pół banana i kopiasta łyżeczka masła orzechowego. Polecam, bo był przepyszny, to chyba moja ulubiona milkszejkowa opcja. :D

    Tryb do fotografowanie żywności? Pierwszy raz o czymś takim słyszę, ale przydatna funkcja niewątpliwie. :D

    A jeśli chodzi o moje inspiracje - przeglądam blogi kulinarne polskie i zagraniczne, a potem zmieniam, modyfikuje i dostosowuję do siebie. ;) A jeśli zmiana jest nieznaczna bądź też nie ma zmian, wtedy zawsze podaję linka skąd pomysł zaczerpnęłam. :D

    OdpowiedzUsuń
  5. lubię, gdy w owsiance jest coś do chrupania.

    OdpowiedzUsuń
  6. Skarbnica pestek w Twojej owsiance,też taką lubię;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kocham serek wiejski

    http://wyborne-sniadanie.blog.onet.pl/

    OdpowiedzUsuń
  8. Bardzo taką lubię- niekłopotliwa i przy tym pyszna, bo jest co pochrupać :)

    OdpowiedzUsuń
  9. ohoho ile tu zdrowych tłuszczy widzę :)

    pożywne i sycące śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz ;)