środa, 7 września 2011

Śniadanie 17

Płatki kukurydziane orzechowo-miodowe z otrębami pszennymi, owsianymi, siemieniem lnianym, rodzynkami, kawałkami ananasa z puszki, serkiem wiejskim i syropem z ananasa

9 komentarzy:

  1. U mnie też nie skończyło się na 1 kawałku;)
    słodziutkie platki,jeszcze takich nie jadłam,pycha!

    OdpowiedzUsuń
  2. Płatki gotujesz na mleku czy zalewasz jogurtem ?

    OdpowiedzUsuń
  3. serek wiejski kocham<3 fajne połączenie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ależ dodatków, no! Nie można narzekać na nudę z taką fuzją smaków. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Czyżby płatki z biedronki? ;-))
    Pyszności!

    OdpowiedzUsuń
  6. Do Luizy : Kiedy robię owsiankę to gotuję płatki w mleku, no chyba że jem owsiankę z np. jogurtem, to wtedy zalewam je wrzątkiem na noc :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz ;)